Mini Sociale Kaart

 

 Keer terug.

MOLENHEIDE WZC

Turnhoutsebaan 611
2110 WIJNEGEM

Contact: Nils Bursens, directeur
Tel.: 03 353 18 80
E-mail: molenheidewzc@vivaltohome.com
Website: www.vivaltohome.com/nl/molenheide

 


BEZOEKUREN: Vrije bezoekuren

Aanbod / werking:
Verscholen in het groen aan de rand van de Kempen op de as Antwerpen-Turnhout ligt het woonzorgcentrum “Molenheide”. Tijdens de afgelopen vijftig jaar onderging het voormalig Kasteel Molenheide verschillende renovaties en uitbreidingen en groeide uit tot een woonzorgcentrum met 150 woongelegenheden, dat nog steeds de huiselijke sfeer van weleer ademt.

Het hele jaar door is het genieten van de prachtige parktuin met majestueuze bomen, waaronder een eeuwenoude magnolia. Vanop de verschillende terrassen of vanuit de veranda kan men het wisselen van de seizoenen en het spel van eekhoorns en vogels gadeslaan. In de tuin huizen ook twee wallaby’s (dwergkangoeroes) die door de bewoners mee verzorgd worden.

Samen-leven
Levenskwaliteit staat bij ons voorop. Goede zorg kan enkel worden waargemaakt door een deskundig opgeleid team, dat onderling goed samenwerkt en dag na dag met plezier aan de slag gaat. Dat levert tevreden bewoners op, die blij zijn dat ze hier wonen en dankbaar zijn voor de persoonlijke aandacht.

Daar draagt iedereen zijn steentje toe bij: van het zorgteam dat 24/7 ter beschikking staat, tot de paramedici (ergo- en kinesitherapeuten, orthopedagogen en psycholoog), medewerkers keuken, onderhoud, wasserij, technische dienst en administratie die elk op hun terrein de bewoners geven wat zij nodig hebben: professionele zorg, de juiste stimuli, lekkere, in eigen huis bereide maaltijden, propere kamers, fris linnen, snelle herstellingen en correcte facturatie.